Алена предупреждава: Първата седмица на април ще срине живота на тези зодии!

Вижте какво вещаят планетите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен

Много от вас ще открият възможности да се развият професионално или да подобрят качеството на живота си като цяло.

Заедно с това обаче ще има и напрегнати моменти.

Ще постъпите мъдро, ако повече наблюдавате и действате в синхрон със събитията, вместо постоянно да се опитвате да ги предизвиквате.

Телец

Идните дни ще са много благодатни да разгърнете творческите си способности и да правите онова, което ви се удава най-добре. Тези от вас, които се занимават с творческа дейност, ще бъдат обзети от нов порив през около 31 март. Ако имате нужда от хора, които да ви подкрепят да се изявите или да популяризирате творенията си, сега късметът може да ви се усмихне.

Близнаци
Едва ли ще се радвате на спокойствие и безоблачни дни. Някои от вас ше се окажат изправени пред промени в кариерното си развитие, върху които няма да имат особен контрол, други ще трябва да преодолеят различни предизвикателства в любовния си живот, а при трети се задава душевно безпокойство.

Рак
През дадения период ключовата дума за вас ще бъде „развитие“. Наблюдавайте внимателно обстоятелствата, защото именно те ще ви подскажат от какво точно имате нужда и в коя област от живота ви ще се случи промяна. Ако тялото ви даде сигнали, че нещо не е наред, значи трябва да направите корекции в начина си на живот.

Лъв
Ще трябва да вземете някои по-важни решения, свързани с финансите ви. Положението в тази сфера може да се окаже по-несигурно и трябва да разпределите максимално добре средствата си, за да може хем да не оставате на червено, хем да подсигурите начинанията си. Може да вложите пари в нещо или да си направите застраховка.

Дева
Събитията през дадения период ще бъдат съдбовни за много от представителите на вашия знак. Дори да не видите реалните резултати на мига, а тяхната реализация да се случи по-късно през годината, сега семенцата на промяната ще бъдат засети. Интересното обаче е, че вие самите няма да успеете да установите кой знае какъв контрол върху събитията.

Везни
Непредвидими събития и неочаквани развръзки ще съпровождат представителите на този знак. За много от вас даденият период ще бележи раздяла със старото и поемане по нов път. Промени, които сте отлагали, но които са назрявали през последните седмици, дори и месеци, сега ще се осъществят – някъде по-леко и с ваше участие, в други случаи по-драматично.

Скорпион
В края на март се концентрирайте върху текущите си задачи в работата и по възможност не започвайте нови проекти. През април ще имате зелена светлина да го направите, но все пак бъдете внимателни, тъй като периодът е по-объркан и има риск да се подведете или да си поставите нереалистични цели.

Стрелец
Предстои ви интересна седмица, в която ще трябва да балансирате между желанията си и волята на съдбата. Много от вас ще бъдат изправени пред избор или обстоятелствата ще ги принудят да вземат някакво по-важно решение. Ще усетите прилив на сили през втората половина на периода.

Козирог
Ще си докарате само проблеми и излишнитревоги, ако очаквате всичко да се случва по план и в определените от вас срокове. Примирете се, няма как д астане. Събитията ще бъдат непредвидими, хоата може да реагират странно, а нищо чудно и вие самите да се заблуждавате и да правите грешни преценки за ситуациите.

Водолей
За вас периодът ще започне с интересни срещи, които ще ви дадат възможност да разнообразите социялния си живот и да споделите с близки приятели вълненията и грижите си. Ви отведат по пълно нова посока.Присъствието ви ще се забелязва от околните, ще бъдете обект на по-голямо внимание и ще получавате сравнително лесно онова, което желаете.

Риби
Предстои силна седмица за голяма част от представителите на знака, защото през нея ще бъде поставено началото на промени – и вътрешни, и в заобикалящия свят, а те в крайна сметка ще ви отведат по напълно нова посока. Не бързайте да се обнадеждавате или да се стряскате – при някои наистина може да има по-сериозни обрати, но в повечето случаи промените ще бъдат много фини, дори неуловими, ще се случват постепенно.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *