HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Алена с важно послание в седмичния хороскоп до 24-ти февруари! Съдбовна промяна за зодия..

Вижте какво вещаят планетите според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“.

Овен

През дадения период ще бъдете много активни. Освен че ще свършите огромно количество работа, успешно ще се захванете с нови бизнес дела и ще се изявите ярко пред околните. Нищо чудно през повечето време да бъдете център на внимание. Необходимо е обаче да бъдете крайно внимателни към вашите партньорски отношения.

Телец
Възможно е през периода да усещате вътрешно напрежение, но да не успеете да се освободите от него. Това вероятно ще доведе до безпокойство и дискомфорт на емоционално и на ментално ниво. Твърде вероятно е тревогите ви да са свързани с партньорските ви отношения, които поддържате.

Близнаци
През идните дни все повече ще ви завладява вътрешното усещане за свобода и лекота, ще започнете да планирате бъдещето си и да поставяте нови цели пред себе си. Вашият управител Меркурий преминава във Водолей, където позицията му е силна и това ще се отрази добре на вашето психическо състояние и на светоусещането ви.

Рак
Лекотата и гъвкавостта, с които действате, могат да допринесат за удовлетворяващ развой на събитията, както и за установяване на хармонични отношения с околните или за успешни контакти. Идва момент, в който трябва да отделите време за себе си – погрижете се за своя емоционален комфорт и за спокойствието си.

Лъв
Доскоро за вас най-голямата динамика бе в партньорските отношения, но през идната седмица друга тема ще излезе на преден план – за пускането и освобождаването. Ако сте въвлечени в ситуация, която не ви удовлетворява, или поддържате отношения, които са изчерпани отдавна и в тях нищо не се променя, идва време да ги прекратите.

Дева
Приключва период, в който вероятно сте се чувствали ограничени и неспособни да се изразите. Започва нов етап, който ще усетите като глътка свеж въздух, като олекване и ще отправите към бъдещето поглед, пълен с вяра. Сега идва време успешно да стартирате проекти и да реализирате своите цели, особено по отношение на работата си.

Везни
Ако доскоро сте се плъзгали по вълната на романтиката и можехте да разчитате на партньора си, сега идва период, в който нещата може да се обърнат наопаки и да станете твърде буйни, нетърпеливи и да драматизирате. Срещу себе си обаче ще имате силен партньор, който няма да отстъпи и са възможни конфликти и напрежение.

Скорпион
През идните дни заемете неутрална позиция – доколкото е възможно позицията на един Скорпион да бъде неутрална. Обърнете внимание на близки и познати. Общувайте и се движете повече. Много вероятно е да изпитате мощен прилив на физическа сила. За да не ви създава вътрешно напрежение, я насочете към спорт или дълги разходки сред природата.

Стрелец
Юпитер, вашата планета управител, обърна своето движение от директно в ретроградно. Това ви дава насока – преди да вземете каквито и да било решения, много по-задълбочено обмисляйте ситуациите или отношенията, в които се намирате. Време е за анализи и равносметка. Най-добре е да наблюдавате и да разсъджавате.

Козирог
Не е време да влизате в светлината на прожекторите. Напротив, следва да се обърнете навътре към себе си, да се уедините и да се изолирате. Този процес също така е и задължителен – когато достигнем до най-голямото богатство – вътрешното, вече можем да се изразяваме към външния свят.

Водолей
През тази седмица навлизате в нов период – с повече пътувания, активна комуникация, множество разговори и срещи. Моментът е подходящ за водене на преговори и да подписване на договори – ще имате дар слово, ще сте задълбочени, последователни и ще се изразявате много добре и аргументирано. Ако решите, бихте започнали да учите нещо ново.

Риби
Някои от вас може да изпитват потребност да прекарват по-дълго време в усамотение. Астрологичните влияния ви дават възможност да забавите темпото, да си осигурите време за почивка и да се замислите за някои неща, които ви вълнуват. Периодът е чудесен да се вгледате в себе си и може би точно затова ще ви бъдат нужни тишина и спокойствие.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *