Алена с прогноза за 2021 г.: COVID-19 няма да изчезне чудодейно, свиквайте с него!

COVID-19 няма да изчезне чудодейно. По-разумно да свикваме да съжителстваме с него. Това каза в интервю за „Марица“ астрологът Алена. 

„Бих искала България да се справя по-добре със заразата, а не да сме първенци по „загубили битката с Ковид-19“. За българина, човек живял векове в тиранията на робството и десетилетия в идеологическа диктатура, личната отговорност и изискването за обществена дисциплина се възприемат като човеконенавистно посегателство на неговите изконни права и свободи, които с желание и хъс бойкотира“, добави тя. 

„Поради тази причина не съм дори умерен оптимист, че ще минем без сериозни човешки загуби, ако трябва да разчитаме на съвестта и разума на всеки от нас. Да събират сили и стискат зъби хората на първа линия. Още дълго време ще изнемогват от изтощение“, прогнозира тя. 

„Като икономист ще кажа, че човечеството ще се съвземе много по-бързо от очакваното и световната икономика ще се върне в обичайното си русло най-рано около септември 2021 година, но само при условие, че човеците са отговорни към заразата и се съхраняват“, заяви астрологът пред marica.bg. 
 
„За съжаление личната отговорност не е масово популярна и мнозина се държат като индивиди в стадо с вярата че Ковида ще ги подмине или че изобщо не съществува. Ако бяхме лично отговорни вируса щеше да ни е освободил от масовото си  присъствие в края на август 2020 г.“, добави тя. 

„Дотогава ние, хората, му бяхме господари, сега той ни е господар и ще продължи да бъде, ако сме безотговорни, а ние сме. Допуснем ли трета вълна на заразата след средата на януари и през февруари трудно ще можем да разчитаме на икономически възход до края на 2021 година“, изтъкна Алена. 

Според нея 2021 ще е година е година на глобална промяна. 

„Дали ще е положителна и възходяща или негативна и низходяща зависи единствено от правилните решения и действия на хората, в личен и делови план, на управляващите и на световното управление. На късмет и на Божията снизходителност не бива да разчитаме“, добави тя. 

„Важно е да се знае, че 2021 година дава отражение върху следващите девет години от календара на човечеството. Ето защо, дали ще излезем от кризата до края на 2021 -а или ще влачим последиците в следващите девет години зависи както и от управлението на държавите, така и от личната отговорност на всеки от нас. Протестите каквото можаха – заразиха, индиректно разрушиха и закономерно се провалиха, а успехът ще дойде с разум и упорит труд“, коментира Алена. 

„Предупреждавам за наводнения и порои от януари до юни и през септември. Не можем да ги избегнем, но чувството за себесъхранение ще ни помогне щетите да са по-малки. Да пазят къщите и имотите си живеещите до речните корита и селските вади особено през май. Да си качват бялата и черната техниката на втория кат, за да не се жалват после от злата си орисия. Природата е жестока към проявено безхаберие“, подчерта тя. 

„През цялата година периодите за бизнес са благоприятни, но не бива да се подценяват личните вибрации на всеки един от нас, които са индивидуални и не могат да бъдат типизирани. Най-рисковани са както казах и по-горе периодите на ретроградния Меркурий, когато неразумните действия, противопоставящи се на изискванията на планетата водят да задължителни финансови загуби“, изтъкна астрологът. 

„Годината е на Жълтия, Златния или Белия метален бик или вол. Както и да го наречете все е вярно, защото металът е дете родено в утробата на майката Земя и цветовете, с които се отъждествява са бял и жълт“, добави тя. 

„Цветовете, подходящи за годината на Бика /Вола/ за сребристия, белия, златния, жълтия, а бижутата е добре да са от сребро, бяло или жълто злато. Щастливите числа на годината са 5 и 7.  Благоприятните месеци са март, юли и октомври 2021 година. Неблагоприятните месеци са септември и декември 2021 година“, заяви Алена. 

Тя препоръчва хората да носят опал, кехлибар, аметист, лимонит, лунен камък.

„Отново ще подчертая, че здравето и душевния комфорт не зависят значимо от цветовете, аксесоарите или от талисманите, а от личната отговорност на всеки един от нас. Бижутата може да ни дават сили и смелост, заради убеждението че ни носят късмет, но ако ние не заслужим с мисъл и дело благата си, няма как да разчитаме на чудеса“, каза още астрологът. 

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *