Алескандра Богданска и Даниел Петканов пръскат луди пари, раздават го тузари с новата си придобивка

Над 50 000 лева са хвърлили Даниел Петканов и неговата половинка Алескандра Богданска за американски автомобил Jeeр Wrangler, пише “Телеграф”.

Екстремното возило е платено с хонорара от участието им в шоуто “ВИП Брадър”, издадоха запознати. Вървежната манекенка даже е додала още малко от себе си, тъй като цената на возилото се оказала по-висока.

“Събраха каквото имаха в сметките си и типично по български си купиха кола”, коментират разпалено служители на Нова тв, където Дани има 5-минутна рубрика. Там вече вървят залози кога семейство Петканови ще се изпокарат кой да джитка с джипа и ще тръгнат да го продават. Засега обаче няма изгледи това да се случи, поне ако се съди от снимките им в социалните мрежи.

Мине се не мине време и Петканов се похвали в кой чукар с неговата мацка са ходили с лъскавия автомобил да се натискат. Освен с високата си проходимост колата е изключително комфортна и има куп екстри като автопилот, гласови команди за набиране на желан номер или радиостанция. Подобрената GPS навигация пък би помогнала на влюбените за случаите, в които са прекалили с ласките и вместо пътя за пернишкото село Кладинца, хванат обратно към Владая. А това би ги отдалечило и от луксозната им къща в тузарското селище Делта Хил.

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *