Алфа жените в зодиака

Когато говорим за характер при жените и мъжете, има два основни типа – алфа и бета.

Днес ще разгледаме от кои три зодии жените са алфа. Едни от отличителните черти на алфа жената са тези, че те са независими, целеустремени, решителни, но могат да обичат силно, пише Az-jenata.bg.

Кои са алфа дамите на зодиака и дали вашата зодия е сред тях, вижте в следващите редове.

Телец

Жената Телец е един от най-мощните знаци в зодиака. Тя е почти перфектна и може да се справи с всяко положение, независимо колко е сложно. Има усет за бизнес, затова рядко би попаднала в сложна финансова ситуация. Казано накратко, тя знае как да печели пари.

Що се касае до връзките и семейството, жената Телец е грижовна и любвеобилна. Обича да прави изненади на любимите си хора и рядко би омръзнала на партньора си.

Лъв

Дамите, родени под знака на тази зодия са другите алфа представителки в зодиака. Първоначално те привличат вниманието към себе си с външността си. Жените Лъв държат много на добрия външен вид и полагат усилия винаги да изглеждат безупречно. Те са пример за стил и класа. Но алфа чертата, която носят в себе си идва от силата на характера им. Тяхната мотивация и борбеност са завидни.

Везни

Ако вие сте родена под знака на Везни, никой не може да ви убеди в това, че не сте алфа жена. Грижовна, винаги знаете как да се погрижите за любимите ви хора, как да се справите в трудни ситуации. Имате усет към красивото, обичате лукса, а партньорът до вас трябва да покрива някои ваши изисквания. Знаете какво може да дадете в работата и любовта, но и също толкова добре знаете какво заслужавате да получите. Хубавото е, че знаете как това да се случи.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *