Аманда Сейфрид роди момченце

Актрисата Аманда Сейфрид (“Гадни момичета”, “Клетниците”, “Приятелю, Тед 2”) е дарила съпруга си, актьора Томас Садоски, със син.

Бебето е второ за семейната двойка, която има 3-годишна дъщеричка, Нина, пише БТА, цитирайки Контактмюзик.

Аманда Сейфрид и Томас Садоски са публикували съобщението за раждането на сина си на страниците в Инстаграм на две близки до сърцата им благотворителни дружества – INARA и Уор Чайлд.

“От раждането на дъщеря ни преди три години нашият ангажимент към невинните деца, които са брутално засегнати от конфликти и войни, е движеща сила в живота ни. С раждането на сина ни, работата на INARA и Уор Чайлд става наша пътеводна звезда”, се посочва в съобщението.

“Щастливи сме първи заедно с Уор Чайлд да съобщим за раждането на второто дете на нашите членове на Управителния съвет Аманда Сейфрид и Томас Садоски”, отбелязват на свой ред от INARA.

34-годишната Сейфрид преди е казвала, че майка ѝ е “трети родител” за дъщеря ѝ Нина.

Миналата година актрисата сподели, че иска да има второ дете.

Аманда и Томас са заедно от началото на 2016 г. През септември същата година двойката оповести годежа си. Сейфрид и Садоски минаха под венчило през март 2017. На 24 март същата година беше съобщено, че актрисата е родила първото си дете, Нина, припомня изданието.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *