Амбър Хърд свидетелства за втори ден срещу бившия си съпруг Джони Деп

Актрисата Амбър Хърд даде свидетелски показания срещу бившия си съпруг Джони Деп в рамките на процеса за клевета, който той заведе срещу издателите на таблоида “Сън”, описал го като “бияч на съпруги”, предаде БТА.

Днес е вторият ден от изслушванията на Хърд от свидетелската скамейка. Тя отрече да е изфабрикувала наранявания, за да докаже, че бившият й съпруг е прилагал насилие спрямо нея.

Вчера Хърд обвини Деп, че е прилагал спрямо нея както физическо, така и словесно насилие, докато е бил под въздействието на алкохол и наркотици. Хърд заяви, че на няколко пъти се е опасявала за живота си по време на бурния й брак с холивудския актьор.

По време на втория ден от показанията на актрисата адвокатката на Деп Елинор Лоу се опита да докаже, че бившата му половинка сама си е причинявала наранявания, за да злепостави бившия си съпруг. Амбър Хърд категорично отрече тези твърдения. В писмени показания, представени пред съда, тя изтъкна, че по време на брака й е била подлагана на удари, шамари, ритници, удари с глава и хапане от страна на Деп. Някои от инцидентите били толкова сериозни, че тя се опасявала да не бъда убита от него, или умишлено, или поради загуба на контрол.

Хърд свидетелства, че обичала съпруга си, когато бил в нормално състояние и бил себе си, но изпадала в ужас, когато се превръщал в чудовище. 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *