HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Американски специалист, женен за благоевградчанка, готви бизоните за евроучастието във Валенсия

Американският бейзболен специалист Джим Фулър, който от 20 години е женен за благоевградчанката Живка Фулър и в момента живее с нея във Флорида, проведе няколко тренировки с 21-кратния държавен шампион “Бизони”. Визитата на щатския наставник дойде като по поръчка за избраниците на играещия треньор Ясен Неделчев, които в понеделник летят за Валенсия.
В Испания родният бейзболен хегемон ще участва в турнира за купата на федерациите. За евроизпитанието благоевградският отбор бе подсилен с братята от “София Блус” Димитър и Александър Насъпови, Стефан Бешков и Евгений Черноземски, като и четиримата са национални състезатели. Именно с блусарите бизоните обмисляха да проведат отложените им мачове за първенство от 21 май, вместо контроли в събота. Неколцината контузени в двата тима и опасността от нови травми обаче отказа треньорските щабове от идеята.
Любопитен факт е, че благоевградчани за първи път ще използват самолет за придвижването си в европейските клубни турнири. В около дузината им предишни воаяжи транспортът винаги е бил сухопътен. Полетът на “Бизони” е в 5.00 ч., а стартовият техен мач на Иберийския полуостров започва ден по-късно от 18.00 ч. с домакините от “Астрос”.
ИВАН ДЕЛЧЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *