Анахид Тачева празнува 79 г. в милионерска вила в Америка

Анахид Тачева посрещнa 79-ия си рожден ден в Америка. В последните 10 години легендарната говорителка на БНТ живее зад Океана заедно с най-малката си дъщеря, която носи нейното име, съобщи bulgariasega.com.
Плановете за рождения ден на Тачева включвали семейно празненство в лукс вилата на милионерския ” зет Аристотел в Хемптън. Там летни резиденции имат и почти всички холивудски звезди. На градинското парти щели да присъстват само близките й и внуците, но не и роднините й в България, които Анахид за последно видя преди 1 година, когато беше на гости в родината. Може би догодина, когато, живот и здраве, закръгли 80, бившата съпруга на Коста Цонев щяла да направи по-голямо честване и у нас.
Като щастлива баба и пенсионерка Анахид разполагала с много свободно време, което запълвала все с приятни занимания. Когато не се грижела за внучетата си, ходела на кино и излизала по женски на ресторанти с американските си дружки. Всеки ден обаче намирала време да ходи на гимнастика, за да поддържа духа и тялото си в кондиция.
Известно е, че зетят на говорителката е мултимилионер от гръцки произход, който има процъфтяващ хазартен бизнес. В знак на благодарност, че отглеждала двамата му синове вместо детегледачки, той й подсигурил спокойни старини. Не й липсвало нищо, пътувала по екзотични курорти с тях и живеела в разкошен мезонет в Ню Йорк. Говорела и езика перфектно. Още преди години изкарала интензивен курс, а сега безпроблемно пазарувала, говорела си с портиера на сградата и завързвала приятелства с дами на нейната възраст.
Освен семейството на дъщеря й Ани, в САЩ е и детето на другата й дъщеря – Теодора Цонева. Малката Мария живее при татко си, но баба Анахид често я посещавала.
“В Америка например открих мой братовчед – Асо, който е емигрирал, когато е бил на 23 години. Често се виждаме. Заедно ходим на опера, а с внуците си ходя на баскетболни мачове на ,,Никс” – това е нюйоркски отбор. Не са най-добрите, но и аз викам за тях”, споделя Тачева.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *