Англия се тресе! Тайна дъщеря на Даяна взриви Бъкингам! Принц Чарлз в ужас от разкритията

Тази нова информация хвърли Бъкингам и Великобритания в ступор!

Появи се 36-годишна красавица, която твърди, че е тайната дъщеря на принцеса Даяна! Ослепителната Сара хвърли страшни обвинения към кралското семейство и конкретно към принц Чарлз!

Според Globe Magasine, по настояване на кралското семейство, през далечната 1980 г. новоизбраната кралска булка Даяна Спенсър е преминала серия медицински процедури, които да „подсигурят“ безпроблемното й зачеване с наследника на престола.

Според изданието, Даяна е била подложена на изкуствено осеменяване. Прекарала бременност и успешно е родила в пълна секретност в отдалечения район Нова Англия в САЩ. Веднага след раждането, малката Сара е отделена от майка си и заживява в приемно семейство в отдалечения район.

Фактите, че е момиче, и че не е биологичен наследник на Чарлз накарали „архитектите“ на кралското семейство да се откажат от нея и да потулят съществуването й. В последствие Даяна успешно забременява от Чарлз и ражда Уилям и Хари.

На 31 август 1997, Даяна загива в изключително съмнителна катастрофа в Париж.

Според изданието наскоро в Лондон е проведена строго секретна среща между принц Чарлз и Сара.

От редакцията на вестника твърдят, че разполагат със скандален аудиозапис, на който забравената дъщеря обвинява Чарлз в най-страшното престъпление , че лично е поръчал убийството на обичаната принцеса на тайните служби!

Съществуването й, както и срещата на Сара с Чарлз все още тънат в мистерия, но уважаваната писателка Нанси Райън твърди, че след детайлно проучване е установила, че Даяна наистина е липсвала за дълъг период от време през 1980, както и, че е имала контакти с „медицински специалисти“.

Според авторката е напълно възможно принцесата да е имала таен наследник, пише bradvabg.

Към момента няма официално становище от Бъкингам спрямо валидността на твърденията на Сара, но младата жена е изразила желание да направи още разтърсващи разкрития за тайните на кралското семейство.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *