Анджелина Джоли проговори с мъка и тежки въздишки за развода

Актрисата Анджелина Джоли проговори за пръв път публично за тежкия си развод с Брад Пит. Пред Би Би Си тя заяви, че „винаги ще бъдем семейство”.
Въпреки това 41-годишната звезда признава, че разводът, който се случва две години след като двамата с Пит официално сключиха брак, е „труден период” за нея. „Беше много труден период и ние сме семейство. Винаги ще бъдем семейство”, заяви тя.

На въпрос как се справя, тя отговори: „Много, много хора са в тази ситуация. Цялото ми семейство – всички преминавам през труден период. Фокусът ми е върху моите деца, нашите деца, и се справя някак и, както казах, ние сме и винаги ще бъдеме семейство ето така се справям аз”.

„Справям се като намирам начин, за да съм сигурна, че това по някакъв начин ще ни направи по-силни и близки”, добави тя.

На въпрос какво иска да направи, когато се буди сутрин, тя отвърна с усмивка: „Да преживея този ден, изминаха няколко трудни месеци”. Актрисата изрично подчерта, че не иска да говори много по темата.

Джоли направи изявлението си преди премиерата на филма си “First They Killed My Father”, който разказва за геноцида в Камбоджа. Тя заяви, че се надява филмът да запознае света с бруталния режим на Червените Кхмери и да хвърли повече светлина върху драматичната съдба на младите хора, живеещи в някогашните зони на бойни действия.

Звездата се занимава активно с темата, откакто през 2011 година започна доброволно да работи за Агенцията за бежанците на ООН. Най-големият й син – 15-годишният Мадокс, е именно от Камбоджа. Джоли също създаде и фондация за подпомагане на западналите райони в страната.

Актрисата и Брад Пит имат общо 6 деца – три биологични и три осиновени.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *