HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Ани Салич в жестока драма! Водещата изгуби къщата си и се стопи от нерви

Войната на Ани Салич и мъжът й Бранко продължава. Новинарката и съпругът й не само са разделени, но и са разделили имотите си, споделят близки на звездата. Емблематичното лице на Нова телевизия от дълго време не е стъпвала в любимата си вила на Рударци. Според запознати двамата разделили цялото си недвижимо имущество, а къщата там останала за Бранко и водещатае загубила любимата си къща. Това била и причината в последните седмици Салич видимо да отслабне и вече си е върнала топ визията, отбелязват и зрители. Вталяването й обаче не се сължало на нова диета, а на нервите, които хаби около семейната драма и буквално се е стопила.

„Той води често децата там, но Ани не е ходила от много време. Решиха да си поделят цивилизовано всичко, като Бранко много държеше да задържи вилата в Рударци. Ани е над тези неща и реши да не спори за парче земя с бащата на децата си. За нея най-важно е те да са добре и да не усетят раздялата на родителите”, казват приятели на Салич.

Агонията в брака на двамата започна още миналата година. Оказва се, че основната причина за разлъката между тях са постоянните изневери на Бранко, а хилядите предупреждения на Ани, че ще сложи край, не успяха да стреснат продуцента, пише пик. Така миналата година новинарката свали дори халката си. Семейният пръстен бе неизменна част от нея, а когато колегите й започнали да я разпитват, Ани деликатно отбягвала въпросите и казвала, че е за поправка.

В един от най-тежките моменти опора на Ани беше колегата й от Би Ти Ви Юксел Кадриев. Двамата споделяха брачните си неволи и останали приятели и до днес. Тя винаги намирала рамо, на което да поплаче.

Paзвoдът на тв звездата се бави, тъй като нe бил oт нaй-лecнитe заради делбата на имущество. Oчaĸвa ce дo лятoтo двoйĸaтa дa e oфициaлнo paздeлeнa.

Aни Caлич вдигнa мepниĸa нa Бpaнĸo и зapaди зaвиcимocттa мy ĸъм xaзapтa. Πpoдyцeнтът изxapчил пoлoвинaтa им cпecтявaния в paзлични ĸaзинa и тoвa нaĸapaлo жypнaлиcтĸaтa нaй-пocлe дa се стресне и да пpoyмee, чe тoзи мъж нe e зa нeя.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *