Ани Салич се сбръчка (СНИМКА)

Напредването на възрастта вече е белязало лицето на обичаната новинарка Ани Салич. Прехвърлилата 50-те тв звезда е неузнаваема дори с обилно количество професионален макиаж. Бръчките около очите ѝ са толкова дълбоки, че и най-талантливият гримьор не е способен да ги прикрие.

В същото време обаче Салич показа, че не се срамува от промените в излъчването си и не страда от излишна суета. Тя публикува своя снимка в близък план, на която си личат всичките ѝ несъвършенства. От ефира на новинарския блок те не могат да бъдат видени от зрителите заради подходящото осветление в студиото. Ани събра десетки комплименти и окуражителни думи от своите последователи в социалните мрежи, а мнозина от тях я адмирираха, че не е залитнала по пластичната хирургия и естетическите корекции по подобие на повечето си колежки в тв бранша. Истината била, че ветеранката от новините се страхувала от оперативни намеси и инжекции и не можела да събере смелост да се тунингова, било то с лифтинг или с ботокс.

След като на младини преживяла тежка операция заради раждането на първородния си син Лазар, Ани се зарекла да не ляга под ножа, освен ако не се касаело до здравето ѝ.
Напоследък обаче водещата е видимо отслабнала и безпощадните диети, на които се подлага в последното десетилетие, най-после са дали траен резултат.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

1 Коментар

  1. Зрител

    Въобще не е отслабнала, но си е хубава и чест и прави, че не срамува от бръчките и годините. Да е жива и здрава!

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *