Ани Цолова е пред фалит, пак сменя професията

Бизнесът на Ани Цолова е пред фалит покрай пандемията, писа „Уикенд”. Бившата тв звезда е толкова сериозно закъсала за клиенти във фирмата, която отвори преди малко повече от 3 години, че е решила да се насочи към нова професия. Тя е започнала да озвучава аудио книги.

Наскоро фирмата, в която Ани е сключила договор за озвучаване на книги, пусна реклама с лицето на бившата партньорка на Виктор Николаев в „Здравей, България”. Във видеото тя прочита няколко реда от книгата, приканвайки хората да си купят целия запис. Бившата тв звезда се справя доста добре с озвучаването. Не може да се каже, че е на нивото на еталона в тази професия в страната ни – актрисата Гергана Стоянова, но с още малко репетиции може и да я достигне. Още като журналистка Цолова е получавала награди за правоговор и отлична дикция. Сега отново залага на това свое качество в опит да свърже двата края.

Бизнесът на звездата от доста време буксува. В края на 2018 г. водещата създаде фирма, в която да обучава хората как да се държат пред камера, как да дават интервюта и как да правят успешни презентации. В портфолиото й мога да се видят имената на много големи компании, които обаче поне от около година не са търсили услугите на новата бизнесдама. От месеци тя не провежда обучения, твърдят запознати. Заради кризата около пандемията последното, което фирмите правят, е да обучават кадрите си как да дават интервюта и да правят презентации. Това са първите разходи, които са орязани от бюджетите им още на старта на пандемията през март миналата година. Оттогава досега Ани Цолова трудно се справяла с парите. В опит да напомни за себе си тя даде преди няколко месеца голямо тв интервю, но това не й е помогнало да закрепи положението.

В крайна сметка Цолова се разровила за допълнителни ангажименти. Един от тях е четенето на аудио книги, което напоследък е много популярно сред звездите. До момента са го правили единствено актьори, а водещата е първата дама извън тази професия, която застава пред микрофона, за да запише цял роман. 

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *