Ани Цолова крета с 250 лева на месец

Ани Цолова е пред финансов колапс или поне така сочат документите на фирмата, която бившата водеща на „Здравей, България“ основа, след като бе пропъдена от Нова телевизия. Според отчета на журналистката за 2018 г. тя е изкарала едва 3 хиляди лева за целия период.

Проста сметка показва, че сумата, разделена на 12, спада до 250 лева месечно, с които Цолова би трябвало да покрива битовите нужди на семейството си. Цифрата обаче е твърде ниска и едва ли би било възможно само с такъв доход тв звездата да покрива сметките на палата си в „Драгалевци“, собствените си нужди, тези на мъжа си Васил и сина им Калоян.

В същото време обаче фактите се разминават с твърденията на журналистката, която тръби, че бизнесът ѝ цъфти и клиентите ѝ се множат като зайци. Преди няколко седмици в профила си във „Фейсбук“ тя се похвали, че излиза в заслужена почивка, след като с екипа ѝ доста се поизпотили да финализират работата си с някои от най-големите компании у нас, пише “Ретро”.

„Два месеца без почивен ден. Работа с 5 от най-големите компании в България. Серия от индивидуални обучения. Тренинги с мениджъри от най-различни сектори. Много въпроси и още повече отговори. Благодаря за доверието! Едно добро начало. Новата седмица започва…“, написа Цолова. „Хвърлям телефона“ и излизам в кратка почивка. Около многото работа, за малко да забравя, че от време на време трябва да натискаш и „пауза“-та. Преди това искам да кажа на всички, които ми се довериха и/или бяха част от обученията ми през изминалите месеци – благодаря! Беше чест да работя с толкова добри професионалисти от най-различни сфери. Накратко – запознах се с едни чудесни хора. Има ги!“, допълни тя.

Припомняме, че след като бившата водеща на „Здравей, България“ прекрати договора си с Нова тв, когато разбра, че идеите ѝ за собствено лайфстайл предаване в ефира на медията няма да се осъществят, тя основа фирмата си „Говори, за да те видят“. Чрез нея тя предлага всевъзможни обучения в сферата на журналистката и рекламата. Допреди да падне от тв екрана, Цолова прибираше една от най-високите заплати в гилдията, като мълвата гласеше, че в продължение на години се е разписвала срещу 10 хиляди лева месечно.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *