Антония Петрова е вързана за Бередин до живот! Ето защо!

Антония Петрова няма да може да се отърве от Александър Бередин и най-вече от неговата фамилия доживот. Дори и след като се разведе с руснака, миската няма как да се откаже от името му, тъй като по паспорт те няма бащино и сваляйки фамилията на мъжа си, ще остане само с две, а не с три имена, колкото трябва да има по закон.

Още когато се омъжила за милионера преди 5 години, Тоца решила да махне от паспорта си бащиното име. По рождения тя се казва Антония Иванова Петрова. Омъжвайки се, трябвало или директно да вземе фамилията на съпруга си, както правят повечето булки, или да е с фамилията с тире и 4 имена.

Миската обаче не харесала нито единия, нито другия вариант, затова измислила трети. С благословията на баща си тя махнала името му от паспорта си и мястото му било заето от фамилията Петрова, пише Пик. Така станала Антония Петрова Бередин – все една баща й се казва Петър, а не Иван.

Сега обаче откаже ли се от името на мъжа си, ще остане с две имена. Реши ли пак да стане Иванова, ще трябва да внася документи в съда и да се влачи по заседания, което вече й било писнало.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *