Антония Петрова направи прощъпалник на сина си

Няма нищо по-хубаво от семеен празник, изпълнен с много усмивки и снимки в Instagram.  А те са на “Мис България” 2009 Антония Петрова-Батинкова и нейното семейство, разказва DarikNews
Причината семейството ѝ да облече български народни носии е обичаят прощъпалник, който организираха по повод прохождането на малкия Благовест.
Самата традиция е изпълнена на открито, на кръстопът, каквато е банската традиция, обяснява в текст под снимките миската.
“Бест си избра 3 предмета: портфейл – наречен за бизнесмен; химикал- за директор и ортопедичен инструмент – за лекар, ортопед”, пише гордата майка и допълва, че синът ѝ ще следва стъпките на баща си.
“Бъди ни благословен, сине! Тичай по пътя на живота и никога не се спъвай и не спирай! Бъди пръв и водач и лидер, нека хората те следват! Ние ще бъдем винаги до теб”, радва се тя.
Малкият Благовест проходи в началото на деветия месец от раждането си. “А само на 9 месеца – Best Ivailo Batinkov, номер 1, най, най, най”, съобщи ни съвсем наскоро Антония.
Благовест се роди на 17 януари тази година. Миската си върна изключително бързо формата, като твърди, че това се е случило, защото е родила по естествен път и кърми. Именно затова препоръча на всички бременни да направят подобни избори, с което си навлече гнева на много бъдещи и настоящи майки.
Антония Петрова и Ивайло Батинков се запознаха миналата година. Малко след това се сгодиха, а през лятото се ожениха.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *