Антон Хекимян заведе родата на къмпинг

Край морето изкара миналата седмица Антон Хекимян. Водещият на „Тази сутрин” по Би Ти Ви курортуваше не с някоя знойна блондинка, а с майка си Златка, по-голямата си сестра Вера и племенничките, към които е изключително привързан. За него е традиция всяко лято да прекарва с родата няколко дни по крайбрежието.

За трета поредна година журналистът заведе близките си на къмпинг по южното ни Черноморие. Семейството беше отседнало в каравана под наем на Арапя, тъй като екотуризмът е любим на 35-годишния арменец.

За да не бъде разпознат от останалите летовници, Антон не сваляше черните слънчеви очила по време на едноседмичната си ваканция. Той забавляваше целодневно щерките на сестра му, а те подскачаха радостни край него с възгласи: „Вуйчо, вуйчо!”.

В последния ден от отпуската си Хекимян и близките му стегнаха набързо багажа си. Вместо да използва куфар или пътен сак, нежененият арменец натика дрехите и принадлежностите си в големи найлонови и хартиени торби. После хвана пазарските чанти в двете си ръце и се затътри към лимузината си.

Преди да даде газ към София, Антон извади портфейла си и преброи колко пари са му останали. Мама Златка седна на предната дясна седалка, а дечурлигата и Вера се настаниха отзад. На следващата сутрин – понеделник, журналистът беше на работа в телевизията, но до края на лятото ще излезе в отпуск още веднъж, писа Уикенд.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *