Антон Хекимян заживя като аскет

Живот като на монах води Антон Хекимян откакто втората вълна на коронавируса удари страната, узна HotArena.

За да се опази от коварната зараза, водещият на “Тази сутрин” рязко е ограничил социалния си живот и не излиза от дома си, освен когато трябва да отиде на работа. Журналистът подхождал сериозно към заразата и отговорно не само към себе си, но и към колегите си в телевизията. Затова се лишил от редица удоволствия, които само допреди няколко месеца бяха обачайни за ежедневието му.

Хекимян започнал да води толкова отшелнически начин на живот, че в нюзрума на Би Ти Ви не можели да го познаят. След края на ефир, водещият грабвал якето си и хуквал обратно към дома си, откъдето не си подавал носа до ранните часове на следващия ден. Подготовката за следващото му предаване преминавала онлайн. Чрез модерните способи за комуникация екипът на сутрешния блок обсъждал темите и гостите си във виртуален видео чат.

Между студиото и апартамента си, 36-годишният Антон не смеел да се отбие дори до кварталната бакалия, за да си напазарува дребни хранителни продукти. По време на доброволния си домашен арест журналистът се хранел предимно от ресторантите, които предлагат опцията “Доставки по домовете”. Срещите с приятели, приятелки и гаджета Тони тотално зачеркнал от списъка си със задача. Даже престанал да посещава и фитнес залата, която му е като втори дом и в която допреди пандемията тренираше по 3-4 пъти седмично. Журналистът обаче не се е запуснал и поддържал форма с домашен фитнес или кросове в близки до жилището му парк, предимно в късните часове, когато алеите са празни, пише Ретро.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *