Антон Хекимян сам като куче

Самотно и без никаква компания живее Антон Хекимян дори в празничните дни, пише „Ретро”. Водещият на сутрешния блок на Би Ти Ви не се радва на общуване дори в най-светлите дни от годината и кръстосваше като ненужно куче улиците на София. Въпреки че е вече на 33 години, старозагорецът само работи и няма време да помисли сериозно за половинка и семейство, с което да споделя радостите и тъгите на ежедневието.

Хекимян живее съвсем сам в новия апартамент, с който се сдоби преди две години, след като изтегли ипотека и реши да се сдобие със собствено жилище, вместо да плаща наеми на квартири. По това време той вече бе сгоден за приятелката си Василена и явно се надяваше двамата да създадат заедно любовно гнездо. Две години по-късно обаче тя още не се е преместила при него и той е сам като куче.

Дори по празниците, докато колегата му Виктор Николаев от конкурентната Нова телевизия си взе почивка, такава за Хекимян не се полага и той се отдаде на работа, видяха още фотографите ни. Старозагорецът отива в Би Ти Ви още преди изгрев-слънце и си тръгва чак ранния следобед. После има сили за кратка тренировка във фитнеса, с която поддържа форма, преди да се прибере в празния си апартамент и да си легне още към 21 часа, за да успее да стане в 4 ч. за работа на другия ден. Дори по празниците не му остана време за развлечения и не получи почивка, така че да напусне столицата, за да се порадва на семейно щастие с близките си в Стара Загора.
Приятелката му Василена явно не е толкова отдадена на работата и предпочела да замине, вместо да бъде с него. За разлика от Антон, тя е била в компанията на семейството си и приятели, докато нейният любим работи. „Това е човекът работохолик в телевизията. Можеше да си вземе няколко дни почивка и да го замести друг, светът не се свършва с няколко дни по-малко на екран. Въпреки това обаче той отказа и реши да работи. От друга страна пък, предостави своето свободно време на колежката си Биляна Гавазова, която миналата година работи, за да може той да почива”, споделят колеги от Би Ти Ви. Причината е, че повечето водещи, които могат да го заместят във воденето на сутрешния блок, са или по майчинство, или пък е трябвало Гавазова да лиши семейството си от присъствието си. Затова Хекимян е решил да предостави тази възможност на колежката си, за да бъде тя със сина си.

За да не е съвсем сам, водещият пък реши да се утеши с нова придобивка. Той бе уловен да обикаля магазините за домашни любимци в столицата в търсене на жива душичка, която да му прави компания вкъщи. Явно обаче няма време дори за куче или котка и затова накрая се спря на риби, за които купи голям аквариум.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *