Антъни Иванов скъса с гаджето

Най-добрият български плувец Антъни Иванов се раздели с ученическата си любов. Той е скъсал с гаджето си Габриела Димитрова преди няколко месеца, научи HotArena.

“Приятелка нямам – сподели един от най-популярните ни спортисти. – Предпочитам да не коментирам нещата между нас. Всеки пое по своя път.”

Причината за раздялата им не е ясна, но Антъни признава, че е прощавал изневяра. Дали и сега се е случило нещо подобно и Иванов е сложил окончателен край, плувецът предпочита да мълчи. Въпреки това не смята да заличава татуировката с датата за началото на връзката му с Габриела. “Ще си я оставя – категоричен е плувецът. – Габриела е човек, който е бил в живота ми дълго време за добро и за лошо. Не бих я махнал.”

Все пак Антъни е изтрил почти всички снимки с бившето си гадже в социалните мрежи. Оставил е само една – от бала на Габриела миналата година. Именно на него Антъни се зарази с коронавирус, като дори се наложи да постъпи в болница. Приятелката му също бе с COVID-19.

Габриела и Антъни бяха заедно буквално от деца. Подобно на Иванов и любимата му се занимаваше с плуване. Двамата се влюбват именно на басейна във Велико Търново, където тренират заедно. Преди време Габриела се отказа да гони професионална кариера в плуването. Но не спираше да подкрепя своя любим. Непрекъснато пускаше линкове в социалните мрежи с неговите успехи. Останаха заедно и след заминаването на Антъни за Америка. Там той следва в университета “Вирджиния Тех”.

Когато пламна пандемията с коронавируса миналата година, Иванов се прибра в България. По-голямата част от времето прекара с Габриела и семейството си. Двамата стриктно спазваха инструкциите на властите и излизаха рядко – само до хранителния магазин. Отпуснаха се едва около бала на Габриела и именно тогава хванаха коронавируса. След излекуването си Антъни остана в България до есента, като делеше времето си между гаджето и тренировките. След това се върна в Америка, за да продължи образованието си и подготовката за олимпиадата в Токио. Явно този път огромното разстояние между тях си е казало думата и се стигна до раздяла, писа “България Днес”.

Сега, обратно в родината, Антъни посвещава времето си на плуването и семейството. Тази седмица той е във Варна. Заедно с него е по-малката му сестра Ерика.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *