Аня Пенчева стана баба за втори път

Актрисата Аня Пенчева стана баба за втори път. Синът ѝ, 4-кратният европейски шампион по супермото Ангел Караньотов, и автомобилната състезателка Ива Русинова се похвалиха във Фейсбук с първата си рожба, съобщава Дарик.

Най-малкият Караньотов се казва Борис Ангел и е роден на 5 февруари. По-любопитното е, че бебето се появява на бял свят с помощта на същия лекар, благодарение на когото преди 26 години е проплакал и гордият днес баща – д-р Анатолий Дуковски.

Гордият татко написа във Фейсбук:

“Борис Ангел Караньотов се роди на 5 февруари. Това са най-емоционалните и хубави дни в живота ми. Родител съм от 4 дни, но това което преживях и изпитах за това кратко време, е незаменимо и неописуемо. Някак си всичко друго посивява и изчезва. Обичта към приятелите ми се увеличи, към близките ми се изостри силно, а обичта към жената, която ме дари с това скъпоценно камъче, доби неизмерими граници. Благодаря ти, любима! Д-р Анатолий Дуковски, моят син ще Ви чувства така, както аз Вас… магически. Почти 26 години по-рано Вие ме показахте на бял свят, а сега почти 26 години по-късно, дойде ред и на нашия наследник. Благодарим за това деветмесечно спокойно пътешествие. Ваш Ангел!”

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *