Апаши крадат колите на фолк певици! Галена и Магда не откриха джиповете си

През тази седмица пловдивски  автоджамбази откраднаха колата на дизайнерката МЕГЗ.Мерцедесът й е бил паркиран пред бар „Графити“ в „Кючук Париж“. Шофьорът й оставил колата там, но сутринта не я открил. Подал е жалба в Първо районно, 6-годишният джип, пред който МЕГЗ обича да позира е лизингов и е застрахован с София. Слуховете гласят, че возилото е подарък от любим на дизайнерката и има сантиментална стойност за нея.

Преди три години с любимия си джип се раздели и певицата Магда. Мерцедесът изчезнал на 29 октомври през нощта. Апашите откраднали колата, която била паркирана пред блока на Магда. Цената на возилото е около 25 000 лева. „Този модел ML е специалитет  на перничани. Те ги крадат лесно, защото са стари и не са скъпи. Практика е да ги разфасоват за части и да ги продават двойно повече.

С подарък на четири колела от съпруга си Галин се раздели и Галена през 2014г. Луксозният джип бе задигнат от столичния квартал „Полигона“. Скъпарското возило бе марка “BMW X6”. Според запознати Галена е била следена 2-3 дни от автоапаши. Те задигнали и апаратурата, с която певицата работи. В колата имало няколко сценични тоалета и 10 чифта обувки. Колата струва 160 бона.

С любимия си микрофон и цялата си професионална апаратура се раздели и Милко Калйджиев.След едно от участията си в столицата Милко се събудил към 10 часа, излязъл на терасата и установил, че колата му е изчезнала от паркинга. Той веднага хукнал са се жали в полицията, недоумявайки как да му откраднали скъп джип, който е застрахован, има аларма и е вързан с какви ли не охранителни мерки. „Всичко друго ще прежаля, само микрофона не. Моля крадците да ми го изпратят в Свиленград. Там всички ме познават и ще ми го предадат“, но молбите му не бяха чути, пише “Телеграф“.

Актрисата Марта Вачкова също бе жертва на автоджамбази през 2016-а, но за нейно щастие колата й бе открита.

Вчера силиконката Калина Паскалева проплака, че са разбили колата й. Според нея престъплението е извършено защото е накривила нечия шапка. „Задното ми стъкло е счупено с щанга и е на сол. Блъскано е със страшна злоба! Откраднато ми е зимно яке и новата ми книга „Секретно“, жалва се Калина в социалните мрежи.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *