Апелативният съд потвърди мярката на бившия вратар на “Германея”, арестуван за наркооранжерия в Крайници

Апелативният съд потвърди мярката “Задържане под стража” на бившия вратар на “Германея” Владимир Маргин от Сапарева баня. Както struma.bg писа, най-тежката мярка бе постановена на футболиста от Окръжния съд в Кюстендил.

Припомняме, че лаборатория за производство на наркотични вещества бе открита в цеха за мебели, собственост на дългогодишния гурбетчия, бивш вратар на „Германея”, в дупнишкото село Крайници.

На 3 юни криминалисти от РУП – Дупница влязоха в цеха за производство на врати и кухненско обзавеждане на Владимир Маргин, който се намира в двора на бившето ТКЗС в село Крайници. Вътре освен собственика имало 7 работници. В огромното хале бе открита оранжерия с канабис, както и везни и пакети с наркотичното вещество. Обискът на халето продължи почти цял ден. Собственикът на цеха бе арестуван, а работниците пуснати да се приберат по домовете си.  

Дворът на бившето ТКЗС е превърнат в индустриална зона с дърводелски цехове. Сервизът има и обори, където се отглеждат крави. Цехът на Вл. Маргин се намира на закътано място, накрая на бившия селскостопански двор. Около него няма други цехове.

Жители на Сапарева баня си спомниха, че Вл. Маргин  преди години е бил вратар на местния отбор “Германея”. После в продължение на 15 г. е живял и работил в Англия. Преди 2 г. се завърнал окончателно и построил цех за изработка на кухненска мебел и врати, които се изнасяли в Англия.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *