АПИ съобщава: Въвежда се реверсивно движение в участъка при 9-ти км на АМ „Струма“ в пиковите часове

За улеснение на трафика в пиковите часове от днес се въвежда реверсивно движение в платното за Перник на АМ „Струма“ в района на Мало Бучино. За довършване на  укрепителни дейности на откосите в близост до пътното платно при 9-ти км е ограничено движението в платното за София от 10-ти км, след тунел „Люлин“, до 9-ти км на АМ „Струма“, в района на Мало Бучино и преминаването се осъществява двупосочно в платното за Перник.

От вторник до петък включително, в периода от 6 ч. до 14 ч., ще има две ленти в посока София и една за Перник. От понеделник до четвъртък включително, от 14 ч. до 20 ч,. трафикът в посока Перник е в две ленти, а за София – в една.   

В края на работната седмица, когато много хора тръгват на път, всеки петък от 14 ч. до 14 ч. в неделя ще има две ленти за Перник и една за София. В неделя от 14 ч. до 14 ч. в понеделник, когато пътуващите се връщат към столицата, ще има две ленти в посока София и една за Перник.

Необходимо е шофьорите да се движат с повишено внимание, като спазват стриктно поставената сигнализация и ограничението на скоростта –  50 км/ч.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *