АПИ с важна информация: Променя се движението заради „Сурва“ 

В събота – 27 януари, и неделя – 28 януари, от 9 ч. до 14 ч. се променя движението по пътен възел „Даскалово“ на АМ „Струма“ в района на Перник за провеждане на 30-тия Международен фестивал на маскарадните игри „Сурва“.

В двата дни пътуващите по АМ „Струма“ от София към Перник ще преминават през дясната външна лента на кръговото кръстовище на пътен възел „Даскалово“ към дясната лента на път I-6 Перник – Кюстендил., пояснява АПИ.

Трафикът от София по път I-1 Владая – Драгичево в посока Перник ще се движи през средната лента на кръговото кръстовище на пътен възел „Даскалово“ към лявата лента на път I-6 Перник – Кюстендил.

Агенция „Пътна инфраструктура“ апелира шофьорите да карат внимателно, със съобразена скорост, без да предприемат рискови маневри и изпреварвания, с които да застрашават безопасността на всички останали пътуващи. Да тръгват на път с автомобили, подготвени за зимни условия и да следват временната организация за движение. Да не се използват аварийните ленти по автомагистралите за по-бързо придвижване при натоварен трафик. По този начин се възпрепятства преминаването на превозните средства със специален режим на движение в случай на инцидент.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *