Апостол Апостолов влиза изборна битка за следващ кметски мандат, влиза в изборна есен с всички селски управници, общински съветници и общинари от Симитли

„С всички кметове на населени места в екип влизаме в изборната есен”, обяви в Брежани кметът на община Симитли Апостол Апостолов. Мястото, откъдето започва първата предизборна кампания и където е благословена първата изборна победа на коалицията, която вече 16 години управлява общината – „Бъдеще за община Симитли“.

„Явяваме се на избори заедно, от нашата коалиция – коалиция „Бъдеще за община Симитли”. Влизам в изборната есен с Иванка Чакалска от Крупник, с Бисер Сегменов от Осеново, с Благой Стефанов от Брежани, с Иван Манчев от Полето, с Георги Стефанов от Черниче, с Веселин Топузов в Полена, с всички кметски наместници, с всички от екипа ми в администрацията и в Общински съвет. Да си кмет е да нямаш работно време – както кмета на Полето, да си кмет е да работиш повече от всички – както кмета на Черниче, да си кмет е да ти казват Поли, а не господин Апостолов“, каза кметът навръх празника на село Брежани.

В Брежани кметът разсея всякакви съмнения за целостта на коалицията „Бъдеще за община Симитли“ и за предстоящите избори. Кметът Апостол Апостолов е кандидат за следващ кметски мандат. Заедно с всички, които имат желание и енергия да продължат да работят за развитието и бъдещето на общината.

ИВАН ИВАНОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *