Арестуваха сина на Кали

Най-големият син на фолкпевицата Кали – Георги, е бил арестуван, след като е бил проверен от полиция след 22 ч. навън. На 17-годишния младеж е бил съставен акт и след това е бил освободен от патрулиращите полицаи.

“Случаят е много нелеп! Моят син се разхожда лятно време около 22.30 ч. по софийските улици. Той е с негови приятели, които са пълнолетни. Самият той е на 17 години. Спира го родната полиция и ми правят акт за 300 лева, че след 22 ч. детето ми е навън. В същото време на Слънчака 14-годишни в 4 ч. сутринта чертаят линии и шмъркат. Няма кой да ги контролира. Май трябва да ходя до кабинета на Бойко и да се разправям!”, коментира емоционално Кали.

Изпълнителката е силно възмутена, че органите на реда не се занимават с истински важните проблеми, а санкциите ги отнасят хора без сериозни провинения. Кали за разказа за друга любопитна нейна среща с полицията, която описва като изключително нелепа.

“Една вечер се прибирам от участие и е 4 ч. сутринта. Трябва да мина буквално 3 м. по забранена улица, за да си вляза в гаража. Отнякъде пристига патрулка и ме наказва, че съм влязла в насрещното. Трябва ли за 3 м. да въртя в целия квартал? Това е ли най-голямото нарушение на света”, ядосва се изпълнителката, цитирана от ежедневник.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *