Аромати, с които ще привлечете щастие, богатство и благополучие в живота си

Миризмите са неразделна част от нашия живот. Несъзнателно, много неща възприемаме именно чрез аромата им. Запомняйки миризмата, те се запечатват завинаги в съзнанието ни, а след това изплуват обратно заедно с образи и настроения. 

Миризмите са своеобразна машина на времето, която е в състояние да ни връща отново и отново към даден човек, с когото ги свързваме. А в езотеричните учения те са носители на фини енергии. Някои аромати носят късмет, други – богатство, а трети – любов и семейното благополучие.

Канела 

Топлата енергия на тази ориенталска миризма привлича щастливите обстоятелства. Добавете една капка канела към шампоана или маската си за коса, за да може ароматът да бъде винаги с вас.

Не е препоръчително да слагате маслото върху кожата си, защото канелата е силен алерген.

Пачули

Трапчивият и обгръщащ аромат на маслото от пачули може да се превърне в истински магнит за пари и да засили енергията ви. За най-добър ефект можете да запалите зелена свещ с аромат на пачули. Миризмата събужда творческото начало у човека и го кара да строи планове за бъдещето.

Портокал 

Миризмата на цитрусови плодове е много нежна и сладка, но в същото време доста студена. Тя ще ви донесе късмет в бизнеса. Ще ви помогне да забравите за страховете, за всяка раздразнителност и ще накара всички съмнения да се изпарят на мига. 

През деня ароматът повишава работоспособността, а вечер помага да преборите безсънието. Портокаловата вода влияе положително върху състоянието на нервната система, облекчава вътрешния стрес и спомага да се отпуснете.

Бергамот

Този цитрусов аромат носи жива енергия във всяка сфера. Той е в състояние да потуши агресията на цяла тълпа. Освен това помага да бъдете чути и разбрани по правилния начин.

За да привлечете късмет в бизнеса, използвайте ароматна висулка с миризма на бергамот. Това е сигурен начин да се настроите за бизнес. Маслото се съчетава много органично с класически официален костюм.

Джинджифил

Символ на богатството, предпазва от агресия, завист и недоброжелатели. За да привлечете пари, трябва да поставите арома лампа близо до енергийния поток (например до касовия апарат).

Парченце изсушен корен от джинджифил можете да сложите в джоба на чантата си. От него се приготвя и ароматно саше, което веднъж седмично се освежава с капка етерично масло. Миризмата е универсална и е подходяща както за мъже, така и за жени.

Босилек 

Помага за издигане в кариерата и за увеличение на продажбите. Маслото може да се капе в портмоне или джоб, в който често слагате пари. Миризмата на босилека се използва от продавачите. С нея те привличат платежоспособни клиенти.

Върбинка

Смята се, че върбинката носи просперитет в дома и влияе много добре на финансовия сектор. Миризмата е подходяща за хора, занимаващи се с търговия.

Нашите предци са вярвали, че ароматът на това растение е в състояние да отключи ясновидски способности. И до ден днешен се е съхранило схващането, че върбинката помага за развитието на интуицията и творческите способности. 

Кедър

Позволява да определите истинските ценности в живота. Миризмата не позволява на мислите да се разсеят и ги избавя от суетност.

Ако желанието на човек е подкрепено от благородни намерения, кедърът със сигурност ще вземе участие в реализирането му. И ще допринесе за привличането на парични потоци.

Лавандула 

Лавандулата може да ви помогне при решаването на парични въпроси, но това не е основната й задача. Тя помага да вземете правилното решение, въпреки че резултатът от този избор ще се забави известно време.

Лавандулата ще ви избави от лоши очи и уроки.

Ванилия 

Ванилията ще ви помогне да постигнете желаното по-бързо, ще ви подскаже за скритите ви таланти и възможности. Тя привлича паричната енергия и я носи на подходящите хора, а в бъдеще те ще се превърнат в отлични бизнес партньори.

Капнете малко екстракт от ванилия във ваната, запалете свещи и се потопете в нея. Това е отличен начин  да помечтаете и да визуализирате плановете си за бъдещето.

Лайка

Подобрява нивото на благополучие в дома и привлича енергията на парите. Бори се с психологическите прегради и страховете.

Индийско орехче

Счита се за древен магически талисман. Някои дори носят на врата си самата ядка, когато играят хазарт. Той помага да се справите с недостатъците и да предразположите другите хора към себе си. 

Маслото от индийско орехче действа като защита, предсказва съдбата и помага да забогатеете. Това е силна мъжка миризма и плаши конкурентите и недоброжелателите. /jenata.blitz.bg

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *