Астролог: Внимание, каквото произнесете днес ще се сбъдне

Енергията на този ден е родствена с тази от предния ден. Силата на словото достига своя пик. Това е най-мощният по отношение на думите ден. Всичко, което произнесете на глас, може да се сбъдне, дори най-незначителната фраза, пише в хороскопа си за bulgaria.utre.bg астрологът Ивелина Пенчева. Всеки път, когато чуем звуци, думи, музика, малка информация, получаваме енергия, добавя тя.

 „Нашата психика изпитва всички акустични вибрации даже, които ушите не долавят. Те се проявяват в нас като емоции. Звуците могат да доведат човек до екстаз или до депресия. Днес е най-добрият ден за молитви (особено в началото на деня), за четене на мантри, за посещение на храм, за занимания с домашните дела и семейството. Добър е за начало на съдебни дела. Може да се започват големи дела, свързани с благосъстоянието“, уточнява астрологът.

„Приветстват се всички творчески начинания. Денят е добър за музика, пеене и четене на книги. Благоприятно е за съпружески отношения. Да не се правят необмислени разходи. Обезателно съблюдавайте култура на общуване, не ругайте никого. Противопоказно е да се пролива кръв, както и всички операции на тялото. Прекаленото веселие и радост са вредни в този ден. Загубите са нежелателни днес“, предупреждава Ивелина Пенчева.

„Лошо е да забравите нещо в къщи поради разсеяност. Не трябва да се пие вино. Мъжете да не избягват съпругите си в този ден и да не им изневеряват“, съветва астрологът.
„Пригответе храната със своите ръце, особено печените работи – баница, хляб, козунак. Месната храна е противопоказна“, добавя тя.
„В облеклото се придържайте към тъмно-сини, тъмно-червени и вишневи цветове. Да се избягва жълто-зеленото“, съветва Ивелина Пенчева.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *