Астролог със страховита прогноза за 2018: Най-лошото идва през февруари, светът ще се вцепени от ужас!

В интервю за сп.“Телепрограма“ известният астролог Тамара Глоба разказва какво очаква света през 2018 и и близките 7 години, тъй като през предстоящата пролет, както показват звездите, започва нов седемгодишен период на големи промени, пише esoreiter.ru. Конкретно за 2018 г астрологът посочва, че най-сложният период ще е през край на януари и целия февруари, предаде „Блиц“.

Тогава противоречията в света толкова много ще се изострят, че вероятността от голяма война ще бъде почувствана от всички, като се започне от дрънкането на оръжие и се приключи с предвоенни политически демаршове. Светът ще се вцепени в очакване на най-лошото. Но… то няма да се случи. Предстоящият 7 годишен период на бурни промени ще засегне преди всичко световната икономическа система, която я очакват глобални сътресения. Всичко, което по-рано бе смятано за стабилно в Европа, ще се окаже сапунен мехур, традиционните структури и схеми буквално ще се разкапят. Това ще доведе до срив на традиционните връзки и съюзи и до възникването на нови обединения на основата на коренно различни принципи на икономическо сътрудничество.

Русия а очакват трудни времена, но тя ще се мобилизира и през 2018 г. ще започне бурен ръст в икономическото ѝ развитие, което ще я изведе на качествено ново ниво. Икономическите реформи в Русия успешно ще приключат през 2025 г., в края на 7-годишния цикъл на големи промени. Няма да е лесно и на Украйна, но през 2018 г. тя ще започне да търси пътища за възстановяване на добрите отношения с Русия, което ще се отрази благоприятно на по-нататъшната ѝ съдба.

Тъй като интервюто е било основно за икономиката и парите, на Тамара Глоба ѝ бил зададен въпрос за криптовалутите и може ли да се има доверие на биткойна. Астрологът отговаря, че това е експеримент с нова икономическа схема- Тя е много ненадеждна и затова на този етап е рисковано да се влагат пари в нея, особено, ако хората не разполагат с много излишни средства. Тя посочва, че нови икономически и валутни схеми ще се появяват още много, а на биткойна скоро ще му отмине модата.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *