Аутопсията установи: Високо кръвно и увреден черен дроб убили 32-г. Павел

Остра сърдечна и дихателна недостатъчност в резултат на високо кръвно и увреден черен дроб е причината за смъртта на 32-годишния благоевградчанин Павел Ангелов, който бе открит мъртъв в квартирата си.

При аутопсията, която бе извършена от съдебния медик д-р Яни Златин, е установена хипертрофия на миокарда и силно увеличен черен дроб – 3 пъти по-голям от нормалното, най-вероятно след злоупотреба с токсични вещеста. Дали става въпрос за алкохол  в комбинация с марихуана, или друг вид стимуланти ще стане ясно от изследванията на пробите, които са иззети от  тъканите.

Както struma.bg писа, трупът бе открит в напреднал стадий на разложение в събота вечерта в кооперация на ул. „Калиманци“ № 1 до Колежа по туризъм.  Павел бил на квартира от два месеца и хазяйката отишла да прибере наема. След като никой не отворил, а от апартамента се разнасяла тежка миризма, се обадила на телефон 112 и на място пристигнали полицаи. Във връзка с мистериозната смърт на младия мъж, който бил мъртъв поне от седмица,  е образувано разследване в полицията под надзора на Районна прокуратура.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *