HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Баба върза с кабел внучето си за стълб, имала работа в градината си

Баба вързала внучето си с кабел за стълб, съобщава Дарик радио, позовавайки се на информация на полицията. Случаят е от село Брестовене, област Разград. На телефон 112 е получен сигнал, че 3-годишно дете е тормозено от баба си.

Изпратените на място полицаи установили, че 54-годишната жена, докато работела в градината си, е вързала за бетонно стълбче с кабел през кръста внучето си. По случая е образувана проверка и са уведомени Отдел “Закрила на детето” при Дирекция “Социално подпомагане”.

 

Пред разследващите жената не отрекла какво е сторила. Обяснила, че момченцето било много палаво, а тя имала земеделска работа в градината и затова прибегнала до тази мярка. Подобно нещо се случвало за пръв път.

През ваканцията детето било оставено при баба си от майка си, която живее във Варна. От 1 септември момченцето е записано на детска градина. Майка му, която е вдовица, се грижи добре за него, обясниха от отдел „Закрила на детето“ в Завет. Те веднага извършили проверка, уведомили майката, която тази сутрин си е прибрала детето.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *