Балет „Арабеск“ идва на гости в Благоевград с впечатляващ спектакъл

Балет „Арабеск“ пристига в Благоевград за да представи впечатляващия спектакъл „Carmen collection”. Жители и гости на Благоевград ще могат да се насладят на красивите танцови съчетания на 19 април от 19:00 часа в зала „Яворов“. Костюмите и сценографията са дело на талантливия художник  Николина Костова- Богданова, а хореографията е на Боряна Сечанова. В ролите ще се въплътят Таня Кацарова, като Кармен,  Даниела Иванова -Тя, Асен Наков- Той, Васил Дипчиков – Хосе,  Стефан Вучов – Ескамилио, Теодора Стефанова – Смъртта. В спектакъла участват и Андрея Андонова, Виктория Петрова, Мария Касабова, Петя Колева, Стефка Табакова,Валери Миленков, Ервин Есен и Филип Миланов. Страстният и агресивен спектакъл ще бъде на фона на завладяващата  музика на Петър Дундаков.

Предстои да бъде представен един много емоционален спектакъл с неочаквано и дръзко решение на образа на Кармен,  който се преплита със съвременното му превъплъщение в лицето на една дизайнерка и нейното ревю, носещо името на „Кармен“.

Италианската преса не пести суперлативи за създателите и изпълнителите на този бляскав по тяхно мнение спектакъл, който „взриви“ през септември миналата година италианската публика, препълнила театър „Аржентина“ – една от най- представителните театрални зали в Италия.

 

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *