HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

БАЛОВЕТЕ В ЮГОЗАПАДА ЗАПОЧНАХА! Абитуриентска вечер с 400 гости сложи началото

Абитуриентска вечер за чудо и приказ направиха на своята дъщеря Емел семейство Асибе и Мустафа Еминови от сатовчанското село Крибул. 18-годишната чаровница завършва средното си образование в средното училище „Св.св. Кирил и Методий“ в общинския център.

Красивата зрелостничка посрещна 400-те гости в местния ресторант, облечена в ефирна червена рокля. Не по-малко елегантен бе и нейният кавалер Нуртен, който бе заложил на класически черен костюм и риза, цвят бордо, с черна папионка.

Специално за празника в Крибул пристигнаха част от съучениците на Емел. Гости имаше от различни краища на страната – приятели и роднини, които учат и работят в София, Благоевград и други градове. От Германия дойде и един от братовчедите на бъдещата студентка. За да уважат един от най-важните дни на момичето, дойдоха и роднини от Сатовча, Вълкосел, Рибново, Кочан…

Празненството започна с хора на площада в селото, а после се пренесе в ресторанта, където Емел получаваше поздравления от роднини и приятели. Купонът по случай завършването на средното й образование продължи до малките часове на нощта.

ЕРОЛ ЕМИЛОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *