Банскалии се точат на ЦСКА с цифрите

Срещу лидера ЦСКА 1948 наставникът на „Банско“ Димитър Крушовски ще изведе всичко най-добро, с което разполага, в желанието си тимът му да се докаже и да постигне престижен успех. Отшумяха проблемите на Илиян Чавдаров, който заради травма изостана в подготовката и влиза като резерва напоследък. Христо Петров отново изпита болки в рамото след гостуването в сряда на „Свобода“, но ще бъде в групата. Завръща се Георги Фикиин след двата мача, които пропусна заради наказание. На линия е и титулярният вратар Ангел Юсев, който напоследък се заседя на скамейката за сметка на Иван Димитров, поради контузия в рамото.
Очаква се на стадиона да има засилено полицейско присъствие, за да се предотвратят евентуални сблъсъци между агитките, които ще плащат по 2 лв. билетчето.
„Очакваме нашият отбор да играе като равен с равен. Мобилизацията е налице, едва ли е нужна повече мотивация, след като ти гостува водачът, който, още повече, има в наименованието си абревиатурата ЦСКА, без значение с цифри или тирета. Успех срещу такъв съперник определено има и различна стойност“, коментира старшията Д. Крушовски.
Своеобразно завръщане в Банско ще направят Николай Хаджиниколов и Тони Стоичков, които миналата година играха в ски центъра под Тодорка.
ВАСИЛ БОРИСОВ

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *