„Банско“ взима Ил. Мунин, ако не си намери професионален тим

Старши треньорът на „Банско“ Димитър Крушовски коментира присъствието  на Илия Мунин в състава. Футболистът от Добринище се раздели с досегашния си отбор „Дунав“, което разпали желанията на местните фенове да видят юношата на „Литекс“ сред козлите. Бранителят от няколко дни води занимания с банскалии.

„Илия Мунин тренира с нас, в което няма нищо необичайно. Винаги сме подхождали с разбиране към местни футболисти, а и такива, които са били акуратни към нас. Нека не забравяме, че докато бе в „Банско“ преди години, той помогна за доброто представяне на отбора. Сега помоли да поддържа форма тук и получи съгласието ни, а това не трябва да се преекспонира. Просто е с амбиции да намери тим в професионалния футбол. Ако трябва да бъдем честни, нямаме нищо против да се присъедини към нас, но заиграе ли с екипа на „Банско“, няма да може да смени клубната си принадлежност до края на сезона. Той ще изчака до последно и ще вземе решение къде да продължи кариерата си. Ако пожелае, може да го направи и при нас“, заяви Д. Крушовски.

Междувременно се разбра, че дадената почивка на капитана Петър Лазаров и Георги Фикийн е удължена с един ден. Двамата бяха извън строя и пропуснаха контролата с „Пирин“ (ГД) миналата събота след проблеми с летен вирус. Те се връщат за двубоя с „Марек“ през уикенда от Югозападна Трета лига.
ВАСИЛ БОРИСОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *