“Банско” запълва нулевия уикенд срещу гоцеделчевци

“Банско” запълва нулевия уикенд в първенството със спаринг срещу “Пирин” (ГД). Проверката е договорена за днес с начало 17.30 ч. в дома на неврокопчани. Повече от 2 г. двата отбора не са играли помежду си, след като домакините изпаднаха в селската група. Сега пиринци са на 10 дни подготовка, докато козлите вече имат на сметката си един официален мач срещу “Вихрен”, който загубиха с 0:1. Контролата ще бъде своеобразно завръщане вкъщи на треньора на курортистите Димитър Крушовски и на част от подопечните му, които направиха кариера в южния град.
“Винаги идвам на този стадион с удоволствие. На него са минали едни от най-хубавите ми години и имам наистина незабравими спомени. Добре е, че намерихме съперник за принудителната пауза. Ще дам възможност на всички здрави състезатели да играят”, каза наставникът на гостите.
За първи път в новия сезон в рамката ще застане Абди Абдиков, който претърпя операция в началото на юни и се възстановяваше до момента. Йордан Лечов обаче остава извън строя. По-оптимистична е ситуацията с Георги Фикийн и Илия Карапетров, които се оплакваха от болежки след визитата в Сандански, но вероятно няма да бъдат рискувани, за да са готови за встъпителното домакинство в кампанията идната седмица срещу “Марек”.
ВАСИЛ БОРИСОВ

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *