Банско се промотира на международни и национални туристически борси

Община Банско взе участие в информационен щанд на Министерството на туризма на провелото се на 11 и 12 февруари 2020 г. международно туристическо изложение IMTM 2020 в Тел Авив, това е най-голямото туристическо изложение, което се провежда в държавата Израел.

Професионалистите и любителите, които посетиха изложението, се запознаха с културно-познавателните турове и пътувания с цел развлечения, които Банско предлага. Голям интерес за израелските туристи представляват летните активности, в частност предпочитания към планинските маршрути, които Национален парк „Пирин” предлага.

Банско е позната и предпочитана дестинация от израелските туристи. Техният ръст спрямо 2018 г. е 19%, а над 90 000 са нощувките, реализирани през 2019 година.

От 13 до 15 февруари в ИНТЕР ЕКСПО ЦЕНТЪР, гр. София, се проведе 37-ото издание на Международното туристическо изложение „Ваканция & СПА Експо“, най-големият и престижен форум в туризма у нас. Тази година на изложението дебютираха над 40 туроператори и фирми от туристическия бранш.

Община Банско участва със собствен щанд заедно с представители на туристическия бизнес.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *