„Банско“ уреди множеството нови за първия пролетен мач с „Оборище“

„Банско“ излиза в пълен състав в днешния си мач с „Оборище“, след като картотекира почти цял нов отбор. Отлагането на първия пролетен кръг даде време на козлите да изчистят и последните проблеми около някои от зимните попълнения. На линия са Уилсон, Мохамед Кис Ажес и вратарят Хуго Гумиеро, който е първа опция на треньорския екип Георги Иванов и Ели Маркес. Разрешение да играе в България вече има и другият чужденец в състава Тиаго.

Марио Димитров, който за последно се състезаваше в „Пирин“ (Рз) и последен се присъедини към „Банско“, също получи зелен светофар. Опитният Борислав Хазуров ще води нападението. На линия са още Венцислав Маламов, Милко Георгиев, Мариан Ловков и Димитър Петков. Никола Мицански също бе картотекиран, но имаше още проблеми с контузия, които най-вероятно ще го оставят на скамейката. Костадин Слаев вече е напълно възстановен и е готов при нужда да заеме обичайното си място с капитанската лента в центъра на отбраната.

„Проведохме добра подготовка, независимо от това, че започнахме малко по-късно. Изпълнихме плановете и сме готови да излезем за победа срещу „Оборище“. Нашата основна цел е да спасим третодивизионния статут на клуба. По ирония на съдбата излизаме срещу доскорошния ни отбор, от който пазим добри спомени. Ние обаче сме професионалисти и защитаваме интересите на настоящия си тим“, коментира Г. Иванов.

ВАСИЛ БОРИСОВ

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *