Топ теми

Барабанистът на оркестър „Канарите“ влиза в затвора

Ужас цари в най-големия оркестър за тракийска народна музика “Канарите”, след като днес пловдивският Районен съд изпрати барабаниста му Стоян Стоев – Големия Канар в затвора за шест месеца.

Причината е шофиране след употреба на наркотици, съобщава marica.bg.

Магистратите са решили престоят му зад решетките да бъде при първоначален общ режим. Стоян Стоев ще бъде лишен от шофьорската си книжка през следващите 2 години и трябва да плати 490 лв. глоба.

На 29 декември Стоев седнал зад волана на БМВ-то си. На пловдивски булевард обаче е спрян за рутинна проверка от екип на КАТ. Направен му е тест за наркотици, който реагирал на кокаин.

Малкият Канар, който е син на основателя на оркестъра Атанас Стоев и брат на съпруга на поп-фолк дивата Джена, е бил отведен в ареста за 24 часа. След това му било повдигнато обвинение, а днес се изправи пред пловдивския Районен съд.

По време на образуваното срещу него бързо производство той изказа съжаление за стореното и сключи споразумение с прокуратурата, признавайки грешката си.

Преди време Малкия Канар излежа присъда за притежание и разпространение на наркотици, но от няколко години е на свобода. Той беше осъден на 9,5 години от Окръжният съд, но Апелативният съд намали присъдата му на 6 години. През 2012 година Стоян Стоев излезе от затвора. 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *