Барманът Исмаил Юрук от Краище влезе в ОбС – Белица на мястото на покойния от Ковид-19 д-р Емил Вакльов

Исмаил Джемал Юрук от село Краище е новият общински съветник в ОбС – Белица. Той заема мястото на покойния д-р Емил Вакльов, който в края на август изгуби битката с коронавируса и си отиде от този свят. Неговите правомощия са прекратени от ОИК – Белица на 08.09.2020 година и за общински съветник е обявен следващият в листата на ПП ДПС – Исмал Юрук. Той е положил клетва и официално е встъпил в длъжност на последното редовно заседание на ОбС – Белица.

Тогава е гласувана и промяната в съставите на две от постоянните комисии, в които д-р Вакльов е бил председател – ПК по здравеопазване, социални дейности, екология, проблеми на населените места, молби, жалби и инвестиционна политика, и ПК по противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобито имущество. За председателското място и на двете комисии е избран с единодушие съветникът Яшар Джембазки, а новият му колега Исмаил Юрук е избран за член на ПК по здравеопазване. Той е от село Краище и работи като барман в родното си село. 

ЯНА ЙОРДАНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

5 Коментара

 1. Ахмед Мустафа

  Достоен човек, който заслужава много повече от това! Много се радвам

  Отговор
 2. Чакъров

  Мемет вие помаците сами че си се изядете.Завист злоба алчност.С Юруков бяхме съученици в спту по мсс Банско и беше отличен ученик.После го приеха в Американкия.Желаем му успех а на вас да пукнете от злоба.

  Отговор
 3. Кърджали

  Тоя не е случаен.Знаят го в цяла Бг.През 2013 в Кърджали бе награден лично от Председателя.Личен приятел е с Кючук и елита на партията.Има група в фейсбук и там защитава депесарите.

  Отговор
 4. Мемет

  Какво разбира един барман с основно образование от здравеопазване?

  Отговор
 5. АбдулВахабов

  Тоя барман го бяха сложили асистент на здрави хора, за да взима пари, а болните кучета ги яли. Обещаваше и заплатите да си дари този, да видим дали ще го направи. Ама обещаното не е като изпълнението.

  Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *