Бащата на отвлечения Адриан: Никой от похитителите не се е свързал с мен, това е голямото ми притеснение

Все още никой не се е свързал с бащата на изчезналия Адриан Златков. Това каза самият той пред bTV и сподели, че това е голямото му притеснение.

25-годишният Адриан изчезна в сряда преди обяд в Герман, а сигнал до полицията подал именно баща му Тони Златков. Колата на изчезналия мъж бе намерена на пътя в Герман, а вътре бяха телефонът и документите му.

Разследващият екип работи по всички версии за изчезването на Адриан, сред които и отвличане, става ясно от думите на главния секретар на МВР Младен Маринов и главния прокурор Сотир Цацаров в четвъртък.

Полицията е открила опожарен автомобил, с който се предполага, че младият мъж е бил отвлечен. Това каза вътрешният министър Валентин Радев в телевизионен ефир в петък сутринта.

Всякакви версии и връзки търсим, каза още Радев и отказа да съобщи повече информация по случая с мотива, че “слушат и лошите”.

“Последното отвличане е през 2013 г. Пикът беше 2008-2009 г. Последните 4-5 години този феномен го няма. Работим с всички сили“, обясни министърът на вътрешните работи.

По думите му няма по-богати хора от държавата. Тя е на мястото си и работи и по други случаи ефективно. Намалели са драстично престъпленията. МВР е открито, както никога досега, каза вътрешният министър.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *