Топ теми

Безводието отприщи народния хумор „Да ти се спука бидонът“ – най-новата клетва в Перник, „Банята на Оушън“ и „Да се изкъпеш за 60 секунди“ сред последните филмови заглавия

„Никой не може да отрече чувството за хумор на перничани. Във всяка, дори трагична ситуация те откриват смешното и успяват да се усмихнат, дори и с горчивина. Поредният повод те да се надсмеят над несгодите е безводието. Ето малка част от анекдотите, които се разпространяват в града на „гоуфо” и „винкело”:

„Никой да не занимава перничани сутрин от 5 до 10 часа и вечер от 17 до 22 часа. Сутрин пълнят бидоните, а вечер се къпят“.

„Ако си истински перничанин, направи си селфи с бидон“.

Последната клетва в Перник: „Да ти се спука бидонът“.

„В Перник звъни телефонът в Районното:

– Полицай Петров, докладвам за битов инцидент, жена измила пода, а мъжът й влязъл с кални обувки.

– Е, и?

– Убила го на място с пет удара в главата!

– Трупът заснет ли е, отпечатъци?

– Не, чакаме в коридора да изсъхне подът…”

Филмови заглавия от Перник: „Пич, къде ми е водата?“; „Ловци на душове“; „Да се изкъпеш за 60 секунди“; „Изкъпи ме, ако можеш!“; „Код: Спукана тръба“, „Умивай трудно“; „Банята на Оушън“, „Мръсни и яростни“; „Бани канят“; „Индиана Джоунс и банята на обречените“; „Директорът на ВиК и философският камък“; „Властелинът на банята 1: Задругата на крана“; „Властелинът на банята 2: Двете водни кули!“; „50 нюанса кафява вода“; „Сам вкъщи без вода“; „Апокалипсис вода“, „Знам кого изкъпа миналото лято“; „Блатман“, „Смрад вкъщи“; „Досиетата ВиК – Перник“; „Похитителите на изчезналата вода“; „Всички измиват Реймънд“; „Банята невъзможна“; „Къпещият се с вълци“; „Междузвездни тръби: Последният директор“; „Междузвездни тръби: Кметът отвръща на удара“.

КРАСИМИРА СТОИМЕНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *