HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

БЕЗОБРАЗИЕ НАВРЪХ ПРАЗНИЧНИЯ 24 МАЙ! Бившата фирма на дупнишкия депутат Ив. Константинов „Юнион Ивкони“ остави 40 души да чакат 3 ч. автобуса Дупница-София

Изнервени пътници три часа чакаха на автогарата в Дупница в празничния ден автобус на транспортната фирма „Юнион Ивкони“, за да пътуват за София. Вместо в 12,00 ч. автобусът тръгна чак в 14,50 ч. Никой от фирмата не вдигна телефона, когато пътниците звъняха да питат какво става. Възрастна жена направи скандал на служителката на гишето за билети, че 5 пъти е звъняла, но никой не е вдигнал слушалката.

Репортер на вестник “Струма” се опита да се свърже с представител на фирмата по телефона, но нито един от обявените в интернет телефони не отговаряше. Служителка на автогарата се държа арогантно по телефона, като заяви: „Търсете „Ивкони“, защо на мен звъните!”, и затвори.

И в сайта на автогарата не беше отбелязано, че няма да пътуват автобуси за определен период в празничния ден. Някой от шофьорите на други фирми е съобщил на чакащите около 30-40 души, че автобусите, които е трябвало да пътуват в 12,50 ч. и 13,50 ч., са аварирали. Шофьорът на автобус на “Юнион Ивкони”, който тръгнал по курса за София в 14,50 ч., не е дал никакво обяснение на изнервените  пътници, които стояли и чакали около 3 часа на автогарата.

Мощната транспортна фирма “Юнион Ивкони”, която извършва превози в страната и чужбина, е собственост на експредседателя на ОбС в Дупница Ивайло Константинов. Той беше избран за депутат в 44-ото НС от ГЕРБ. На първата си пресконференция като депутат Константинов заяви, че се отказва от участие във фирмата, но не уточни кой поема неговия дял.

Автобусите на „Юнион Ивкони“ извършват превоз на пътници по дестинацията Дупница-София от десетина години. Миналата година се проведе конкурс в общината в Дупница за избор на превозвач по тази дестинация. Той беше спечелен от фирмата на Ивайло Константинов, но беше обжалван от конкурентна фирма от Бобов дол, собственост на семейството на общинската съветничка от БСП Йорданка Рангелова. В спора за апетитната линия Дупница-София победител в крайна сметка излезе Ивайло Константинов.

ЙОРДАНКА ПОПОВА

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *