Без камиони по „Тракия“ от петък до неделя

За облекчаване на трафика на АМ „Тракия“ във връзка с извършваните ремонти дейности (от км 182+294 до км 211+150), в района на Чирпан е въведена временна организация на движението на товарните автомобили. Тя ще е в сила днес и в идните два почивни дни, съобщават от МВР.

В

В рамките на днешния ден, за времето от 13.00 ч. до 21.00 ч., в посока от София към Бургас, движението на автомобилите над 12 тона се пренасочва по следния маршрут:

От км 125 на АМ „Тракия“, на територията на обл. Пловдив, камионите ще бъдат отклонявани по път II-64 и ще продължават по път I-6 (Подбалканския), по път I-5 (Казанлък – Стара Загора) и от там, при км 210, се включват в АМ „Тракия“ на територията на Стара Загора.

Сходна организация е направена за същия часови диапазон в неделя, когато ще бъде пренасочвано движението на товарните автомобили, движещи се в посока от Бургас за София, като маршрутът им на движение ще бъде същият.

В указаните участъци ще има екипи на Пътна полиция, който ще подпомагат трафика. За движението по пренасочените маршрути товарните автомобили няма да заплащат допълнителна ТОЛ-такса, уточняват от АПИ.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *