HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Без надежда за живот! Фитнес инструкторката Вики живееше здравословно, без да пуши и да пие, но лекарите й казаха най-страшното

Вики Винес, жителка на град Челтнъм, Великобритания, стана известна във Фейсбук и местните издания след като публикува свое селфи, направено няколко часа преди лекарите да й поставят страшна диагноза — рак на белия дроб и то последния, четвърти стадий.

Младата жена се хранила здравословно, няма вредни привички и всеки ден прави сутрешни кросове, но според прогнозите тя ще почине от рак в следващите няколко месеца, пише блиц.

Шансовете за това, че ще успее да живее още 5 години са само 10%.

“Аз съм на 30 години, работя като фитнес треньор, тичам, не пуша и ям здравословна храна. Ако имате рак, то не е задължително да изглеждате външно болен. Симптомите може да се окажат скрити и да се проявят само понякога”, написала жената под своята фотография.  Проблемите при нея започнали преди доста време, но лекарите до последно грешно смятали, че тя има астма.

“Поуката в историята е, че трябва веднага да се обръщате към лекар, ако заподозрете, че има нещо нередно в организма ви. Необходимо е да задавате на специалистите всички въпроси, докато не получите отговори”, споделя Вики Винес.

В многочислените коментари привържениците на здравословния начин на живот признават, че са шокирани от нейния случай. Много от тях изказват надежда, че младостта й и общото състояние на организма ще позволят на болната да победи и да се пребори с ужасяващата диагноза. “Останете силна и продължавайте да се борите”, съветват потребителите в интернет Вики Винес.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *