„Беласица” заподозря „Чепинец” в нечестна игра

„Несъмнено ни очаква тежък двубой срещу солиден, окомплектован с опитни футболисти отбор, какъвто в момента е „Беласица“. С оглед климатичните условия, вероятно и теренът в Коларово ще бъде тежък. Влизаме в здрава битка, след чийто край се надявам трите точки да отпътуват с нас“, заяви вчера младият настаник на „Чепинец“ Атанас Стоилов, който се завърна във Велинград с почти цялата си кохорта футболисти на „Германея”.

Освен това към тима се присъединиха игралият за „Марек“ Димитър Андонов, юношата на ЦСКА Милен Иванов, в опит да реанимира кариерата си на линия е местният голаджия Христо Сталев.

„Запознат съм със ситуацията около „Чепинец“. Повече от ясно е, че сегашната формация няма нищо общо с абсолютния аутсайдер от есента. Дотук взеха 4 точки от два мача, не са допуснали и гол. До края на кампанията ще направят всичко възможно с футболни и извънфутболни средства да оцелеят в Трета лига, така че няма как да ги подценим“, заподозря гостите в нечестна игра старшията на комитите Николай Димитров. Той няма да може да използва титулярния си ляв бек Валентин Костов, който лекува разтежение.

СТАНЧО СТАНЧЕВ

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *