HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

“Беласица” избра нов треньор, обявява го до понеделник

Управителят на ОФК “Беласица” Георги Петров призна вчера по обяд, че разговорите за нов наставник на комитите са на финалната права и името на старши треньор № 8, откакто общината издържа бяло-червените, ще стане известно до началото на следващата седмица.
“В обсега ни бяха няколко имена, като от известно време преговаряме само с един от кандидатите. Когато 100-процентовата договореност стане факт, ще съобщим името. Не искам да обявявам предварително и останалите кандидати, защото е възможно при провал в последния момент да се обърнем отново към някои от тях. При всички случаи отборът ще бъде поет от човек, за когото обстановката в Петрич не е чужда”, осветли отчасти ситуацията силният човек в управата на “Бела”, давайки да се разбере, че бъдещият наставник по един или друг начин вече е бил свързан веднъж с петричкия клуб.
Петров обяви, че независимо от конкретния избор, отборът се събира на първо лятно занимание на 3 юли в Кърналово или Коларово. Генералната клубна линия да се разчита единствено и само на местни футболни кадри се запазва и за следващия сезон, конкретни цели и задачи ще бъдат спуснати, след като се комплектува новият треньорски щаб и приключи окончателно лятната селекция. Футболният шеф не обяви нови имена за привличане на този етап, но гарантира, че миналогодишният състав ще се запази, с малки изключения.
“Атанас Димитров вече подписа с “Ботев” /Вр/, вратарят Благой Стоянов е на проби във “Верея”. Неговата съдба ще стане ясна след двете контроли с пловдивските “Ботев” и “Локомотив”. Ако не бъде одобрен, ще се върне при нас. Има интерес отвън към още 1-2-ма наши футболисти, но нищо конкретно засега не мога да коментирам”, завърши Петров.
Миналата седмица при напускането си досегашният наставник Никлай Димитров-Джаич посочи името на своя наследник – Ангел Славков.
СТАНЧО СТАНЧЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *