HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

„Беласица“ представи новите, стадион „Цар Самуил“ най-голямата болка на Джаич

„Беласица“ представи новите си футболисти Благой Наков и Милчо Макенджиев вчера. „Нови не е точната дума в смисъл, че двамата са познати лица на местните фенове. Те по-скоро се завръщат в родния клуб. Наков-младши не се нуждае от представяне, считам, че с богатия си опит именно той ще придаде повече класа на отбора. Докато играеше в „Етър“, Милчо бе сред целите ни да го привлечем в „Литекс“, така че съм запознат с качествата му. Въпреки че не е играл отдавна, работи здраво и вярвам, че не е далеч денят, в който ще влезе на терена и ще помогне на защитата ни. Привлякохме и Кристиян Стоилов от „Огражден-Първомай 1955“. Момчето се труди, но все още не е готово за първия отбор. Работя с 14 футболисти и 7 юноши, двама от които – Зари Динев и Тошко Кръстев, са адаптирани към първия тим, надявам се и другите да имат подобна съдба, защото се стараят много в тренировките и демонстрират потенциал. Много ми се ще в предстоящите мачове да сме по-силни от есента, да натрупаме още победи и да се завърнем на стадион „Цар Самуил“, което е най-голямата ни болка“, коментира наставникът Николай Димитров-Джаич.

„Не крия, че имах оферти и от други клубове, но за себе си бях решил, че е време да се прибера у дома. Разговарях с хора от ръководството, които ме увериха в сериозността на намеренията си и си стигнахме ръцете“, заяви Бл. Наков.

„Не знам дали е моментът, но ми се ще да благодаря на г-н Димитров, че повярва в качествата ми, гласува ми доверие и ще направя всичко възможно да го оправдая. Радвам се много, че се връщам към футбола след дълга пауза, исках го и се надявам заедно с всички нас „Беласица“ да върви нагоре“, каза М. Макенджиев.

През зимната пауза тимът се раздели с Божидар Яков /Диагорас Дасохори/, Симеон Бояджиев /Септември – Симитли/, Димитър Стоев /Пирин – Разлог/ и Любомир Танев /Ботев – Враца/. Сериозните двубои за петричани започват още в неделя срещу „Велбъжд“ в зоналния финал за купата на АФЛ в Симитли от 14,00 ч.

СТАНЧО СТАНЧЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *